Tadano stelt CraneWorks aan als dealer

Tadano logo

Tadano America heeft verkoop- en verhuurbedrijf CraneWorks aangesteld als geautoriseerd dealer voor zijn All Terrain, Rough Terrain en telescopische rupskranen in de staat Alabama.

CraneWorks, gevestigd in Birmingham, Alabama, beheert een vloot van kranen variërend van twee tot 500 ton, terwijl het tuigage, het verplaatsen van machines, speciaal vervoer en opslag van apparatuur aanbiedt.
CraneWorks bestelde vorig jaar 22 nieuwe Tadano-kranen op de Bauma, waarvan er verschillende al op voorraad zijn en andere onderweg zijn, waaronder Rough Terrains naast drie-, vier- en vijfassige All Terrain.

CraneWorks-president Kenny Bishop zei: “We zijn super enthousiast om samen te werken met zo’n uitstekend team. We verhuren en onderhouden al meer dan 30 jaar kranen, dus distributeur worden van het nummer één merk is voor ons vanzelfsprekend om onze klanten beter van dienst te kunnen zijn.

Tadano’s regionale bedrijfsmanager Todd Elkins voegde toe: “We zijn zo verheugd om met Kenny en het CraneWorks-team samen te werken om hen te helpen bij de aanschaf van nieuwe apparatuur, service en onderdelen. Deze uitbreiding van het Tadano-distributeursnetwerk zal een voordeel zijn voor bestaande en nieuwe klanten in Alabama. CraneWorks heeft een indrukwekkend klantenbestand en staat van dienst in de hele staat, en deze samenwerking zal onze beide bedrijven helpen groeien.”

Overig nieuws