Distributieovereenkomst Sinoboom en Faster

Sinoboom, heeft een exclusieve distributieovereenkomst getekend met het in Bangkok gevestigde Faster Enterprise, een hoogwerkerverhuurbedrijf voor heel Thailand.

De overeenkomst werd ondertekend door Dawei He, de overzeese verkoop- en marketingdirecteur van Sinoboom, en Worapat Luewittayanunt, algemeen directeur van Faster Enterprise. Sinoboom en Faster Enterprise werken al zo’n twee jaar samen, maar hebben de relatie nu omgezet in een exclusiever arrangement.

Dawei He (L) en Worapat Luewittayanunt sluiten het exclusieve contract

Worapat Luewittayanunt zei: “Door ons eerdere werk als vertegenwoordiger van Sinoboom hebben we geweldige resultaten gezien en we hebben het volste vertrouwen in de voortdurende samenwerking die wederzijdse voordelen zal opleveren in de toekomst.”

Dawei He voegde eraan toe: “Faster Enterprise geniet een uitstekende reputatie in de branche en staat altijd bekend om zijn hoge normen bij de selectie en het beheer van zijn coöperatieve leveranciers. We zijn blij om onze bestaande relatie uit te breiden en kijken uit naar het behalen van groot succes!”

Overig nieuws