MCS Rental Software vernieuwt zijn web omgeving

MCS, leverancier van verhuursoftware, heeft zijn weboplossing vernieuwd en gemoderniseerd met een nieuwe, state-of-the-art interface. Hierdoor zal het voor verhuurbedrijven wereldwijd eenvoudiger dan ooit worden om mobiel te werken.

Als onderdeel van de voortdurende ontwikkeling van haar oplossingen, erkende MCS de noodzaak om experts in te schakelen. Mede om ervoor te zorgen dat haar web interface gebruiksvriendelijk en intuïtief in gebruik is en uiteindelijk sneller en eenvoudiger te bereiken is. Dit biedt voordelen voor de gebruiker. Guy van der Knaap, Managing Director van MCS, legt uit,

“Verhuurbedrijven zijn voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om efficiënter te werken en meer te doen met de tijd die beschikbaar is. Natuurlijk zullen er altijd nieuwe oplossingen zijn die wij zullen blijven ontwikkelen om hen te helpen hun activiteiten vlot te laten verlopen. Maar we wilden ook onze bestaande oplossingen herzien en nagaan hoe wij ons web aanbod kunnen aanpassen om een nog vlottere service te bieden dan voorheen. Met nieuwe functies zoals een betere mobiele responsiviteit, nieuwe toegankelijkheidsfuncties en gemakkelijk te volgen routes, is het gebruik van de MCS-web oplossingen nog nooit zo eenvoudig geweest.”

Het project heeft verschillende maanden geduurd om ervoor te zorgen dat deze update zou slagen. Bijkomende missie was om een web gebaseerde oplossing aan te bieden die ontworpen is met de eindgebruiker in het achterhoofd. Er werden uitgebreide analyses uitgevoerd om een beeld te krijgen van de interactie tussen gebruikers en MCS Rental Software, waarmee de richting van de nieuwe userinterface update kon worden bepaald. Guy besluit,

“Een van de belangrijkste dingen die we met deze nieuwe update hebben bereikt, zijn gelukkigere en succesvollere klanten. Onze gebruikers kunnen nu veel sneller de informatie opvragen die ze nodig hebben, met minder scrollen en klikken in het proces. De gebruiksvriendelijkheid is ook sterk verbeterd met een duidelijkere workflowen meer structuur, waardoor gebruikers hun taken in recordtijd kunnen afronden.”

MCS heeft verder de intentie om door te gaan met het vernieuwen en verbeteren van haar software-aanbod en met het ontwikkelen van nieuwe oplossingen die de verhuurmarkt nog vele jaren zal kunnen gebruiken. Veel van de recente ontwikkelingen zijn ook gericht op het uitbreiden van het internationale merk met een duidelijke branding en design, voor al haar oplossingen over de hele wereld.

Overig nieuws