OneFifty investeert in Multitel hoogwerkers

OneFifty heeft geinvesteerd in een MZ 250 en een MZ350 knikhoogwerker gemonteerd op een vrachtwagen van 12 ton en met een maximale werkhoogte van 35,30 meter.

OneFifty biedt een landelijke schoonmaakdienst en werkt samen met klanten uit de bouw-, onderwijs-, commerciële, gezondheidszorg- en industriële sector – waarbij de meeste bestellingen afkomstig zijn van vastgoedeigenaren en facility managers.

Om de servicecapaciteit te vergroten, besloten Andy en Max Morris in 2021 hun eerste Multitel Pagliero vrachtwagenhoogwerker aan te schaffen: het MZ250 knikplatform op een vrachtwagen van 3,5 ton met een maximale werkhoogte van 25,10 meter. Ze hadden voorheen machines gehuurd wanneer dat nodig was, en het hebben van een eigen hoogwerker was een gamechanger die grotere flexibiliteit en verbeterde kostenefficiëntie bood. Dit heeft ertoe geleid dat zij in 2023 een tweede MZ 250 hebben aangeschaft en vervolgens een MZ350 knikhoogwerker gemonteerd op een vrachtwagen van 12 ton en met een maximale werkhoogte van 35,30 meter.

Max Morris: “We hebben voor de Multitel MZ250 gekozen vanwege het gebruiksgemak en de veelzijdigheid. Hij is zo compact dat hij past op een standaard parkeerplaats en in gebieden met beperkte of smalle toegang. Onze operators kunnen zelfs de meest uitdagende en moeilijk bereikbare buitenoppervlakken betreden en schoonmaken. Wij beschouwen de MZ250 als de beste in zijn klasse wat betreft bereik en het feit dat hij licht genoeg is om aan de gewichtslimiet van 3,5 ton te voldoen. maakt het mogelijk om ermee te rijden met een standaard Brits rijbewijs. We zijn erg blij met de twee Multitel MZ250-platforms die we tot nu toe hebben gekocht en kijken ernaar uit om de capaciteit van de MZ350 te testen op grotere, complexere projecten in het nieuwe jaar. We hebben het verkoopteam van Multitel als zeer ondersteunend ervaren en snel en effectief gereageerd op alle vragen die we hadden. We zijn serieus van plan om ons bedrijf verder te laten groeien en zouden zeker overwegen om een andere hoogwerker van Multitel Pagliero aan te schaffen.”

Overig nieuws