Manitou opent onderdelenmagazijn in India

Manitou heeft een nieuw onderdelen- en logistiek centrum van 8.300 vierkante meter ingehuldigd in Greater Noida, aan de zuidoostelijke rand van New Delhi, in India.

Het nieuwe logistieke centrum is in minder dan een jaar voltooid en is opgezet om 90.000 orderregels per jaar te verzenden wanneer het de maximale capaciteit bereikt, waarbij 40 werknemers in ploegendienst werken in de nieuwe faciliteit.

De nieuwe faciliteit zal worden beheerd door Anand Maheshwari en maakt deel uit van de strategie van het bedrijf om zijn productie- en distributieactiviteiten te ontwikkelen in een markt met een hoog groeipotentieel. De magazijninventaris zal worden besteed aan reserveonderdelen voor de machines die worden vervaardigd in de Indiase fabriek van Manitou, die zich ook in Greater Noida bevindt, en de productie ervan verzendt naar Azië, maar ook naar Zuid-Amerika en Afrika, waar de Indiase Manitou of Gehl compacte rupsladers van Indiase makelij zijn. , verreikers en graaflaadmachines worden gedistribueerd.

De formele openingsceremonie (L-R) Steve Ryder en Anand Maheshwari van Manitou India, met Laurent Bonnaure, Maxime Deroch, Laurent Maunoir, Pierre-Yves Malgogne, Michel Denis, Elisabeth Ausimour, Bernd Freudenmann, Christine Prat en Hervé Rochet van Manitou

Pierre-Yves Malgogne, vice-president van de Spare Parts Business Unit, zei: “Dit nieuwe logistieke centrum zal ons in staat stellen de service die we bieden aan onze klanten in deze regio, waar de groep grote ambities heeft, verder te verbeteren. Dit magazijn zal ook ten goede komen van de proces- en flowmanagementstandaarden die al gelden in onze andere logistieke centra, om de veiligheid van onze medewerkers en vervoerders te optimaliseren.”

Manitou heeft nu acht strategisch gelegen onderdelen- en logistieke centra over de hele wereld.

Overig nieuws