LGMG opent Zuid-Koreaanse vestiging

LGMG heeft donderdag officieel zijn nieuwe fabriek geopend in Hwaseong, in de provincie Gyeonggi-do, ten zuiden van Seoul en Incheon, Zuid-Korea.

De 3.000 vierkante meter binnen de industriële faciliteit bevat een inventaris van ongeveer 300 hoogwerkers, en omvat kantoren, trainingsruimtes en producttest- en demonstratieruimtes

Het bedrijf zei: “De oprichting van deze vestiging betekent het engagement van LGMG om een robuust verkoop- en servicenetwerk in Zuid-Korea op te bouwen en snelle ondersteuning en service voor lokale klanten te faciliteren.”

LGMG algemeen directeur Kaiyin Zhi zei: “Dit openingsevenement versterkt onze overtuiging dat LGMG sterke relaties met haar partners kan smeden, wederzijdse groei kan bevorderen en samen daverend succes kan behalen.”

Overig nieuws