AlmaCrawler introduceert Multi-loader 1.5 FX

AlmaCrawler heeft een nieuwe oplossing gepresenteerd in de multi-loader lijn; de 1.5 FX.

Deze volledig elektrische transporthulp op rupsbanden is volgens de fabrikant ontworpen voor precisie en veelzijdigheid. “De multi-loader is uitermate breed inzetbaar, o.a. bij (kraan)verhuurbedrijven, industriële transportbedrijven, kozijnen en glasindustrie, staalbouw en hoveniers.

De ML 1.5 FX heeft compacte afmetingen en een transportcapaciteit tot 1500 kg. Deze transporthulp maakt het mogelijk om met een zware lading, eenvoudig door krappe ruimtes te navigeren. Met een breedte van 70cm is het mogelijk om door een normale deur te rijden. Aangedreven door twee elektromotoren met een vermogen van 10,6 kW en een hoog koppel, kan de ML 1.5 FX een maximumsnelheid van 2,8 km/u behalen.

De ML 1.5 FX is uitgerust met AGM accu’s van 55 Ah. Met een laadtijd van slechts 6 uur werkt een volle accu de hele dag door. De bodemvrijheid van 4 cm en de hellingshoek van 45° moeten zorgen voor een gemakkelijke navigatie over verschillende terreinen.

De multi-loader lijn kent meerdere modellen van verschillende formaten en laadcapaciteiten, daarnaast zijn er ook verschillende accessoires te verkrijgen waardoor de multi-loaders veelzijdig gebruikt kunnen worden.

Overig nieuws