Data Vertikal Days 2024 bekend

De organisatoren van Vertikal Days hebben de data en locatie voor het evenement van 2024 bevestigd. Het wordt gehouden op woensdag 11 en donderdag 12 september op de Newark Showground in Nottinghamshire.

Vertikal Days wordt in 2024 het grootste hijsapparatuurevenement in Europa, dus bezoekers kunnen een groot aantal nieuwe productlanceringen verwachten van de grote fabrikanten van kranen, hoogwerkers en verreikers, evenals de nieuwste technologische ontwikkelingen, van software tot aanverwante producten.

Tot de reeds aangemelde verenigingen behoren IPAF en CPA, die beide aanwezig zullen zijn om leden te begroeten en details van eventuele bijeenkomsten zullen tegen die tijd bekend worden gemaakt.

Het Newark-showterrein, gelegen in Nottinghamshire, beslaat 126 hectare. Het Vertikal Days-evenement wordt gehouden op de Vulcan Runway en biedt een geheel nieuwe lay-out met meer tentoonstellingsruimte, zowel buiten als op de marktplaats dan ooit tevoren.

Overig nieuws