Power Towers introduceert de Nano35

Power Towers introduceert zijn nieuwste innovatie op het gebied van toegang op laag niveau: de Nano35.

De Nano35 is volgens de fabrikant het eerste duwbare verticale mastproduct dat een werkhoogte van 5,5 meter kan bereiken.

“Dit product is ontworpen om verbeterde flexibiliteit en efficiëntie te bieden in krappe werkomgevingen. Als een van de meest veelzijdige en efficiënte oplossingen in zijn klasse beschikt de Nano35 over een unieke combinatie van kenmerken die hem tot de voorkeurskeuze maken wanneer de machinist toegang moet krijgen tot hoogten op kleine vloeroppervlakken.”

De Nano35 is uitgerust met een onderhoudsvrije AGM-accu en een elektrohydraulische pomp, die betrouwbare en langdurige prestaties levert. Met zelfremmende voorwielen kan de Nano35 stabiliteit bieden wanneer het platform op hoogte wordt gebracht.

Een van de kenmerken van de Nano35 is dat het contactoppervlak 1,205 m x 0,76 m bedraagt, wat het mogelijk maakt om krappe ruimtes te bereiken, waardoor operators een comfortabel werkplatform krijgen om hun taken efficiënt uit te voeren.

“Veiligheid blijft een topprioriteit voor Power Towers, en de Nano35 weerspiegelt deze toewijding met zijn ingebouwde akoestische signaal.”

Deze veiligheidsfunctie waarschuwt iedereen in de buurt wanneer het platform omhoog of omlaag wordt gebracht, waardoor de veiligheid van zowel de bestuurder als de mensen in de omgeving nog verder wordt vergroot.

“De Nano35 is een game-changer op het gebied van verhoogde werkplatforms”, zegt Richard Puglia, Sales Director van Power Towers. “Het compacte ontwerp en de geavanceerde functies maken het een ideale keuze voor een breed scala aan industrieën en taken. We zijn ervan overtuigd dat de Nano35 de productiviteit, ergonomie en veiligheid van operators aanzienlijk zal verbeteren, waardoor ze een betrouwbare oplossing krijgen voor hun krappe verhoogde toegang behoeften.”

De Nano35 is ontworpen voor uiteenlopende specialisten zoals monteurs, elektriciens, ventilatie-installateurs, schilders en diverse andere specialisten en kan worden gebruikt voor schoonmaak-, schilder-, decoratie- en algemene onderhoudstaken in scholen, ziekenhuizen en een reeks ambachten en industrieën.

Overig nieuws