Distributieovereenkomst CMC en Moyma

CMC maakt bekend dat het een overeenkomst heeft bereikt voor de exclusieve distributie van zijn hoogwerkers voor Spanje met het in Madrid gevestigde bedrijf Plataformas Moyma.

Moyma Platforms is een bedrijf met meer dan 20 jaar aanwezigheid in de hoogwerkersector, maar ook een bedrijf dat zich richt op het aanbieden van markttoegangsoplossingen voor alle hoogtes, zowel binnen als buiten.

Het in Madrid gevestigde merk positioneert zichzelf in zijn doelmarkt als een gespecialiseerde speler met als gedeelde doelstelling met CMC het bieden van de hoogste kwaliteit en de veiligste werkomstandigheden voor zijn klanten, met het hoogste en snelste rendement op de investering.

De synergie debuteert op 23-25 november 2023 in Smopyc – Zaragoza, waar de vuurrode CMC S18F zal worden getoond in hal 2 – stand B-C/21-30 op Moyma Platforms.

Voor de nieuwe Spaanse distributeur van CMC zei verkoopdirecteur Alvaro Corrales: “Dit is een geweldige kans om al onze klanten het CMC LIFT-productassortiment aan te bieden met unieke kwaliteit, prestaties en gebruiksgemak. PLATAFORMAS MOYMA zal op SMOPYC aanwezig zijn met een CMC LIFT S18F, met een werkhoogte van 18 meter, zeer gewaardeerd door verhuurbedrijven bedrijven en hun klanten vanwege het gebruiksgemak”.

Namens CMC gaf de Operations Director en Plant Manager van de Italiaanse fabrikant, Giuseppe Moretti, commentaar op de overeenkomst: “We zijn trots om vandaag de start aan te kondigen van een uitgebreide distributierelatie met Moyma Platforms. Vanuit strategisch oogpunt stelt de penetratie in een zo relevante markt als het Iberisch schiereiland ons in staat ons ambitieuze industriële consolidatieplan te voltooien. Vanuit operationeel oogpunt kunnen we onze hoogwaardige hoogwerkers beschikbaar maken voor een steeds groter marktsegment dat al lang een sterke neiging en interesse toont in het gebruik van ons merk.”

Overig nieuws