Sinoboom’s Dawei He jury IAPA Awards

Dawei He, Sinoboom Global Sales and Marketing Director, is benoemd als een van de vijf leden van het jurypanel van de IAPA Awards voor het evenement van 2024, dat op 14 maart in Kopenhagen zal plaatsvinden.

De jaarlijkse IAPA Awards worden algemeen gezien als de wereldwijde erkenning van uitmuntendheid in de sector van hoogwerkertechniek, waarbij hoge normen en beste praktijken in de hele sector worden gevierd. Het evenement van 2024, gezamenlijk georganiseerd door IPAF en Access International, zal 13 prijscategorieën omvatten, waaronder Product van het Jaar in 5 afzonderlijke productklassen, en recentelijk geïntroduceerde categorieën zoals de Sustainability Award en de Equality, Diversity and Inclusion (EDI) Award.

Dawei Hij heeft uitgebreide ervaring in de hoogwerkersector en trad in 2021 toe tot het Sinoboom-team, waar hij een belangrijke rol heeft gespeeld bij het vormgeven van de wereldwijde marketingstrategie en het ontwikkelen van een sterk overzees team. In zijn commentaar op de aankondiging van de jury zei hij: “Ik ben vereerd dat ik gekozen ben om deel uit te maken van de jury voor de IAPA Awards. Deze prijzen spelen een belangrijke rol in de sector van hoogwerkerapparatuur – ze helpen de voortdurende drang te benadrukken voor verbetering en innovatie in deze sector, en zijn daardoor een motor voor meer veiligheid voor iedereen die op hoogte werkt.”

Het belang van de IAPA Awards en hun nauwe band met IPAF is altijd erkend door Sinoboom. Sinoboom werd het eerste Aziatische IPAF-lid in 2009, slechts één jaar nadat het bedrijf werd opgericht, als blijk van de voortdurende vastberadenheid van het bedrijf om de collectieve inspanning te helpen om de veiligheid van de industrie te verbeteren. Het bedrijf onderhoudt sterke banden met IPAF, met Susan Xu als lid van de Raad, en is voortdurend op zoek naar innovatieve methoden om de productveiligheid en betrouwbaarheid te verbeteren.

Overig nieuws