Top Elevación distributeur LGMG

Het onlangs opgerichte Spaanse verkoopbedrijf voor hoogwerkers Top Elevación is bevestigd als de officiële distributeur voor LGMG hoogwerkers in Spanje, met een lancering deze week op Smopyc in Zaragoza.

Het bedrijf is de afgelopen maanden opgericht door veteranen uit de hoogwerkerbranche, Eduard Hervàs en Antonio Gomez de la Vega. De twee streven ernaar een toonaangevend distributiebedrijf te creëren, dat een breed, maar “uitgekozen” productassortiment aanbiedt, inclusief nicheproducten naast het volledige assortiment zelfrijdende platformen van LGMG. Het bedrijf zou ook meer algemene apparatuur kunnen overwegen en heeft al bevestigd dat het gebruikte apparatuur zal kopen en verkopen.

Antonio Gomez de la Vega (L) en Eduard Hervàs bereiken overeenstemming over hun partnerschap

Eduard Hervàs heeft het afgelopen jaar leiding gegeven aan de industriële divisie van Homs Rentals en vertrok eind juni om deze nieuwe onderneming te starten.

Antonio Gomez de la Vega heeft een carrièrepad dat hij vooral bij banken en fabrikanten heeft doorgebracht, hoewel hij de afgelopen drie jaar als consultant heeft gewerkt nadat hij eind 2020 zijn eigen bedrijf AGV had opgericht. Tot zijn cliënten behoorden bedrijven als Gam en voormalig JLG-distributeur Maqel, waar hij tot voor kort de functie van algemeen directeur vervulde.

Overig nieuws