Aerial Location breidt uit met Sinoboom hoogwerkers

Het Franse verhuurbedrijf Aerial Location is begonnen met de levering van de eerste eenheden van een order van meerdere miljoenen euro’s voor nieuwe Sinoboom hoogwerkers.

De order is volgens het bedrijf vijf maanden geleden geplaatst en omvat een breed assortiment uit de Sinoboom-productlijn, van elektrische micro-schaarhoogwerkers van 15 voet tot elektrische telescoophoogwerkers van 30 meter, allemaal in de rode kleurstelling van het bedrijf.

Aerial Location, gevestigd in Saint-Ouen-l’Aumône aan de noordwestkant van Parijs, was het eerste verhuurbedrijf in Frankrijk dat in 2019 Sinoboom-schaarhoogwerkers kocht. Het bedrijf werd in 2016 opgericht door Thierry Maignan. En beheert nu een uitgebreide vloot waaronder spinkranen, 360 graden verreikers en een breed scala aan hoogwerkers vanuit de locatie op Isle de France, samen met een vestiging in Lyon.

Overig nieuws