Hybeco nieuwe dealer Multitel Pagliero

Multitel Pagliero heeft gekozen voor een nieuwe dealer voor de Scandinavische landen: het Noorse Hybeko Group.

Opgericht in 1972 en met hoofdkantoor in Skien, naast Noorwegen, is het ook aanwezig in Zweden onder de naam “Liftexperten”, en in Finland onder de naam Hybeko Oy. Drie landen die het bedrijf bestrijkt met een gevestigd verkoop- en servicenetwerk. De kernactiviteit van de groep is de verkoop en het onderhoud van liften, takels en hefapparatuur, evenals de ontwikkeling en aanpassing van speciale machines voor gezondheid, veiligheid en efficiëntie in vele sectoren zoals wegenwerken, olie en gas, walstroom en andere.

Hierdoor is Hybeko Group een toonaangevende leverancier geworden voor industrieën en ambachtelijke bedrijven, verhuurbedrijven, aannemers, overheidsinstanties en multi-utilities; een prestatie waarvan de omzet in 2022 de 60 miljoen euro bereikte. Multitel Pagliero vertrouwt de ontwikkeling van de Scandinavische markt toe aan een partner met veel ervaring, expertise, sterke motivatie voor groei en in lijn met zijn visie.

Roberto Marangoni, Global marketing en international sales manager van Multitel Pagliero, licht toe: “We delen met Hybeko dezelfde groeiambities, een geweldige ervaring in de hoogwerkersector, een solide staat van dienst op het gebied van after-sales service, evenals belangrijke zakelijke Wij zijn erg blij met de overeenkomst en hebben er vertrouwen in dat de complementariteit van het product van Multitel met het bestaande portfolio van Hybeko een toegevoegde waarde kan zijn voor de drie markten en haar klanten.

Espen Johannessen, CEO Hybeko Group stelt: “Wij zijn al lang op zoek naar een hoogwaardige fabrikant van autohoogwerkers en hebben uiteindelijk een leverancier gevonden die aan al onze eisen voldoet. Multitel Pagliero is een geweldig merk met goede kwaliteit en uitzonderlijke aftermarket-service. Multitel Pagliero zal grote waarde toevoegen aan onze klanten en het productportfolio van Hybeko versterken. We kijken er echt naar uit om impact te maken in de Scandinavische regio met het merk Multitel en de ervaring van Hybeko op de markt.

Overig nieuws