20 Magnis voor Gerken

Het Duitse verhuurbedrijf Gerken heeft 20 eenheden van Magni’s nieuwe RTH 5.18 – 18 meter/5.000 kg 360 graden verreiker aan zijn vloot toegevoegd.

De compacte unit heeft een maximale hefhoogte van 17,38 meter, een maximaal hefvermogen van vijf ton, het maximale voorwaartse bereik is 14,25 meter, heeft een zwenkhoek van 400 graden en is gemonteerd op een chassis met een wielbasis van drie meter.

Hoewel ze klein en relatief eenvoudig zijn, beschikken de nieuwe machines over de nieuwste software en displays in de cabine, automatische herkenning van uitrustingsstukken en integratie van lastdiagrammen, evenals de nieuwste versie van Magni’s hoog gewaardeerde drukcabine, die nu een groter dakraam heeft, compleet met zonnescherm met twee standen, grotere voorruit en een slankere stuurkolom voor beter zicht.

Een nieuw ‘Easy Access’-systeem maakt het gemakkelijker om in en uit de cabine te stappen, dankzij een kleine afstand tussen bovenbouw en chassis. Ook het cabine-interieur is gerestyled, met verbeterde lambrisering en een betere afwerkingskwaliteit.

Bron

Overig nieuws