Huisman levert 500t offshore kraan aan Subsea7

Het in Luxemburg gevestigde Subsea7 heeft een Huisman elektrische offshore mastkraan van 500 ton besteld.

De kraan wordt geproduceerd in Schiedam en zal worden geïnstalleerd op een van de pijpleidingschepen van Subsea7 en worden ingezet voor diepwaterinstallaties. Het zal worden uitgerust met een Active Heave Compensator op de hoofdtakel om de deiningsbeweging van het schip tegen te gaan bij het landen van een lading op de zeebodem.

Huisman CEO David Roodenburg zei: “We zijn verheugd dit contract van onze gewaardeerde klant, Subsea7, aan te kondigen. Ons streven naar continue verbetering heeft geleid tot de upgrade van onze offshore mastkraan naar een indrukwekkende 500 ton, wat onze toewijding aan innovatie en klanttevredenheid demonstreert. tevredenheid.”

Het bedrijf heeft meer dan 50 elektrische offshore-mastkranen gebouwd die dieptes tot 5.000 meter kunnen bereiken.

Bron

Overig nieuws