40 JCB’s voor BS Mietservice

(L-R) Martin Brokamp van JCB met Bernhard Schröckenschlager, Andreas Hook, Laura Odenwälder en Torben Schröckenschlager van BS

Het Duitse verhuurbedrijf BS Mietservice en lid van partnerlift heeft 40 JCB schaarhoogwerkers in ontvangst genomen.

De modellen variëren van de 15ft S1530E tot de 45ft S4550E, met werkhoogtes van 6,5 tot 16 meter. Alle machines zullen een directe elektrische wielmotoraansturing hebben en moeten tegen het einde van het voorjaar geleverd worden. Ze zullen ook allemaal worden uitgerust met Live Link-telematica van JCB.

Martin Brokamp van JCB zei: “Alle schaarhoogwerkermodellen worden vervaardigd in onze eigen fabriek in India en zijn gecertificeerd volgens EN280 en voldoen aan de nieuwste ANSI- en CSA-specificaties. Dit garandeert de hoogste kwaliteitsnormen.”

Bron

Overig nieuws