Goman lanceert twee nieuwe schaarhoogwerkers

De Chinese fabrikant van hoogwerkers Goman zal medio februari op de American Rental Show twee nieuwe zelfnivellerende schaarhoogwerkers op rupsbanden lanceren.

De modellen zijn de 20ft S05C en de 28ft S08C. Het kleinere model biedt een maximale werkhoogte van 8,2 meter, met een platformcapaciteit van 230 kg, terwijl het grotere model een werkhoogte van 10,5 meter heeft met 113 kg.

S05C

De S05C heeft een totale lengte van iets minder dan twee meter en een totale breedte van 1,24 meter, die hydraulisch kan worden uitgebreid tot 1,44 meter via de rupssteunarmen, waardoor ook de totale hoogte varieert van 2,26 meter in het breedformaat of 2,57 meter wanneer ze smal zijn, klappen de leuningen op tot een transporthoogte van 1,93 meter. Het platform is 1,64 meter lang – met de dekverlenging uit te breiden tot 2,35 meter, terwijl de platformbreedte 1,18 meter bedraagt. Totaal gewicht bedraagt 2.025 kg.

De machine kan horizontaal tot 20 graden in de lengterichting en tot 13 graden horizontaal worden gezet. De stroom komt uit een lithium-ionbatterijpakket met extra diesel- of benzine-/gasmotor voor bi-energie. Het klimvermogen met beide krachtbronnen bedraagt 30 procent.

S08C

De S08C heeft een totale lengte van slechts 2,52 meter en een totale breedte van 1,51 meter, die hydraulisch kan worden uitgebreid tot 1,69 meter via de rupssteunarmen, die ook de totale hoogte variëren van 2,33 meter in het grootformaat of 2,67 meter wanneer smal, de leuningen klappen op tot een transporthoogte van 1,82 meter breed en 2,16 meter smal. Het platform is 2,3 meter lang – met de dekverlenging uit te breiden tot 3,2 meter, terwijl de platformbreedte 1,11 meter bedraagt. Het totale gewicht bedraagt 2.510 kg.

De hoogwerker kan horizontaal tot 15 graden in de lengterichting en tot 12 graden horizontaal worden gezet. De stroom komt uit een lithium-ionbatterijpakket met extra diesel- of benzine-/gasmotor voor bi-energie. Het klimvermogen met beide krachtbronnen bedraagt 30 procent.

Bron

Overig nieuws