Training Scandinavische technici Multitel-Hybeko

Jorge Altamirano (tweede van rechts), Multitel Pagliero technical trainer, with Hybeko Group technicians.

Enkele weken na de overeenkomst waarbij de Noorse Hybeko Group de nieuwe Multitel Pagliero-dealer voor de Scandinavische landen wordt, werd in Manta een driedaagse training georganiseerd met enkele technici van de groep.

Om precies te zijn 3 uit Zweden, 2 uit Noorwegen. “Dit was een eerste sessie”, legt Jorge Altamirano, technisch trainer van Multitel Pagliero uit, “die gevolgd zal worden door nog twee sessies van dezelfde duur, maar dan in Zweden en Finland”.

Onderwerp van de cursus: 3,5 ton vrachtwagenhoogwerkers, met speciale aandacht voor begrenzingsinrichting (technologieën, evolutie, MUSA X-systeem), hydraulische en elektrische bediening van de MTE 230, MTE 270 en MJ 201 S-modellen, bediening van het hybridesysteem , diagnostiek en probleemoplossing, en telemetrie. Dit werk begon in het klaslokaal en werd in het veld aangevuld met voertuigtests, alarmsimulatie en noodmanoeuvres.

Jorge Altamirano is zeer tevreden over deze eerste ontmoeting: “De technici hebben gemiddeld 10 jaar ervaring op de platforms en zijn zeer deskundig. Attent, participatief, geïnteresseerd in leren, ze stelden altijd relevante en stimulerende vragen; context waarin de vrachtwagenhoogwerkers van Multitel Pagliero zullen moeten opereren. Atamirano onderstreept ‘dat het een van de beste en interessantste cursussen was die ik ooit heb gedaan’.

Overig nieuws