Axolift breidt uit naar Polen

De Italiaanse fabrikant van hoogwerkers Axolift heeft Multi AWP aangesteld als distributeur voor Polen.

Het bedrijf zal het volledige assortiment Axolift-producten door het hele land distribueren en de productlijn volgende week officieel lanceren op de HVAC Expo in Warschau.

Het bedrijf is gevestigd in Białystok in het noordoosten van Polen en verkoopt niet alleen apparatuur aan verhuurbedrijven, maar ondersteunt hen ook met financiën, verhuursoftware en serviceondersteuning.
Multi AWP werd begin 2021 opgericht door Lucjan Bogdanto om Sinoboom-hoogwerkers en schaarhoogwerkers te distribueren, en AlmaCrawler volgde schaarhoogwerkers en transporteurs. Sindsdien zijn er Platform Basket-spinhoogwerkers, pick & carry-kranen van JMG en Dry Cell-batterijen bijgekomen.

CEO en mede-eigenaar Krzystof Mieszkow zei: “De samenwerking met Axolift is een belangrijke mijlpaal voor onze groeiplannen. We analyseren de low-level markt al een tijdje en zijn ervan overtuigd dat de Axolift-producten uitstekend passen in ons portfolio. De Poolse markt begint producten te omarmen om een veiligere werkomgeving te creëren en de timing is goed om Axolift op de Poolse markt te introduceren. We kijken ernaar uit om Axolift later deze maand te lanceren op onze volgende beurs in Warschau HVAC Expo.”

Gromet/Axolift CEO Massimo Grossele voegde hieraan toe: “Het uitbreiden van ons groeiende dealernetwerk naar Polen is een nieuwe belangrijke stap voor Axolift in onze ambitieuze groeidoelstellingen voor 2024. Multi AWP heeft zichzelf ontwikkeld tot een toonaangevende leverancier van hoogwerkerapparatuur op de Poolse markt en met een nationaal netwerk van servicepartners zijn zij in staat om hoogwaardige en snelle service te leveren over de hele Poolse markt. Ik kijk uit naar deze nieuwe onderneming en de ontwikkeling van deze samenwerking om een toonaangevende Low Level Access-leverancier in Polen te worden.”

Overig nieuws