Haulotte versterkt aanwezigheid in Thailand

Haulotte heeft de samenwerking aangekondigd met RTS (RENT TRADE & SERVICE CO., LTD) als officiële distributeur in Thailand.

Deze strategische alliantie onderstreept volgens het bedrijf de toewijding van Haulotte aan het leveren van hoogwaardige apparatuur en een wereldwijd serviceaanbod aan de dynamische bouwmarkt in de regio.

De heer Tamura, president van RTS, bevestigde: “De Thaise marktplaats voor hoogwerkerverhuur is concurrerend en zal naar verwachting voortdurend intensiveren. Haulotte-producten zijn van hoge kwaliteit, kostenflexibel en uitgerust met veiligheidsinnovaties die gebruik maken van de nieuwste technologieën. Al honderd jaar een topmerkpositie geeft klanten veel vertrouwen.”

De heer Kikuchi, algemeen directeur van RTS, vult aan: “We zijn verheugd over dit nieuwe partnerschap met Haulotte, de wereldwijde fabrikant van zeer competente en vertrouwde hoogwerkers. Gevolgd door het herstel van de bouw, heeft Thailand’s De huurmarkt blijft zich uitbreiden, het potentieel is groot en trekt diverse nieuwkomers uit andere landen aan. Als gevolg van de groei is er meer veiligheid nodig en wij geloven dat ons partnerschap in de nabije toekomst de toonaangevende leverancier van veiligheid zal zijn.”

“We zijn verheugd om RENT TRADE & SERVICE CO., LTD te verwelkomen in de Haulotte-familie”, aldus Darren Phua, General Manager bij Haulotte Singapore. “Hun diepgaande kennis van de verhuurmarkt en toewijding aan veiligheid passen perfect bij de waarden van Haulotte. Samen zijn klaar om de normen te verhogen en ongeëvenaarde ondersteuning te bieden aan de bouwsector in Thailand.”

Overig nieuws