Meer elektrische Sinobooms voor HSS

HSS Hire, heeft een substantiële bestelling geplaatst voor meer dan 130 elektrische Sinoboom-schaarhoogwerkers en verticale masthoogwerkers, die zullen worden uitgevoerd door de geautoriseerde GB-distributeur Pinnacle Platforms, en in Ierland door Lolex.

HSS Hire heeft eerder geïnvesteerd in Sinoboom-apparatuur; een eerste bestelling voor 30 stuks van de 1932ME-schaarhoogwerker werd gedaan in 2021, gevolgd door nog een aantal bestellingen voor het populaire model met platformhoogte van 5,8 m (19 ft). Bij deze laatste bestelling wordt naast de 1932ME een reeks apparatuur aan de mix toegevoegd.

De 3346E schaarhoogwerker met een platformhoogte van 10 meter zal naar verwachting populair zijn bij onderhoudsbedrijven in de industriële magazijnsector.

Ook de ML10EJ verticale masthoogwerker wordt bij de bestelling gevoegd, die een compact ontwerp heeft en geen draaitafeluitzwaai heeft, waardoor flexibele oplossingen voor werken op hoogte in beperkte ruimtes mogelijk zijn.

Alle drie de modellen zijn geoptimaliseerd voor de verhuursector en worden gekenmerkt door de kenmerkende waarde en kwaliteit van Sinoboom. Corrosiebestendige elektroforetische verfafwerking en bumperrails die lakwerk en stickers beschermen tijdens dagelijks gebruik en transport, helpen het uiterlijk en de bruikbaarheid van de machine te behouden. De onderhoudsvereisten worden geminimaliseerd dankzij gemakkelijke maar veilige toegang tot componenten, onderhoudsvrije AGM-batterijen en een gebruiksvriendelijke interface voor probleemoplossing.

Overig nieuws