Palazzani benoemt CPL als distributeur UK

De Italiaanse fabrikant van spinhoogwerkers Palazzani heeft het in Northamptonshire gevestigde CPL aangesteld als distributeur voor het Verenigd Koninkrijk.

Palazzani bouwt een breed assortiment spinhoogwerkers, maar heeft een sterke positie opgebouwd aan de bovenkant van de markt voor machines met werkhoogtes van meer dan 25 meter en introduceerde vorig jaar ‘s werelds grootste spinhoogwerker, de 58 meter lange TTZJ58, onthuld op de Bauma. De eerste exemplaren werden eind vorig jaar verzonden. Het bereik loopt vanaf 17 meter en omvat een aantal kits/accessoires waarmee sommige van de liften effectief in spinkranen kunnen worden veranderd.

CPL-topman Paul Murphy zei: “We zijn verheugd om aan deze reis te beginnen als exclusieve Britse dealers voor Palazzani. Deze samenwerking stelt ons in staat onze klanten een bredere selectie van hoogwaardige toegangsapparatuur aan te bieden, wat onze toewijding aan het leveren van innovatieve oplossingen op maat van hun klanten versterkt.”

Verkoopdirecteur Paola Palazzani en exportdirecteur Laura Gasparini voegden hieraan toe: “De Britse markt is strategisch en cruciaal voor ons. We zijn al een tijdje op zoek naar een efficiënte en betrouwbare dealer om onze aanwezigheid in dit gebied te versterken. Het aangaan van deze nieuwe samenwerking met CPL, een gerenommeerd en goed georganiseerd bedrijf, is een belangrijke kans voor ons en we hebben hoge verwachtingen voor de toekomst.”

Bron

Overig nieuws