Debuut AXOLIFT in Oostenrijk op MAWEV

AXOLIFT heeft aangekondigd dat het voor de eerste keer zal deelnemen op een vakbeurs in Oostenrijk.

De vakbeurs MAWEV SHOW vindt plaats van 10-4-2024 t/m 13-4-2024 in Sankt Pölten en biedt een uitstekende gelegenheid voor AXOLIFT om zijn producten en diensten te presenteren aan Oostenrijkse professionals die de beurs bezoeken.

De deelname aan deze vakbeurs markeert volgens het bedrijf een belangrijke mijlpaal op haar expansiepad. Met de presentatie op dit prestigieuze evenement hoopt het bedrijf potentiële klanten en distributeurs te ontmoeten en vergroot het bedrijf de merkbekendheid en boort tevens een nieuwe markt aan.

“We zijn verheugd om deel te nemen aan de MAWEV SHOW en onze aanwezigheid in de Oostenrijkse markt te versterken”, zegt Eleonora Bernardi, hoofd Marketing bij Axolift. “Deze kans stelt ons in staat om onze innovatieve producten aan een breed publiek presenteren en waardevolle zakelijke contacten leggen.”

“Op de stand van Axolift kunnen bezoekers kennismaken met de nieuwste ontwikkelingen en ervaringen van het bedrijf, productdemonstraties krijgen en individuele oplossingen bespreken met het Axolift-team. Axolift nodigt alle geïnteresseerde partijen van harte uit om hun stand 435 Hal B op de MAWEV SHOW te bezoeken en om meer te leren over het bedrijf en zijn producten.”

Overig nieuws