Nieuw pand voor Kwak Hoogwerker Centrum

Het Nederlandse hoogwerker verkoop- en servicebedrijf Kwak Hoogwerker Centrum is verhuisd naar een nieuwe, grotere faciliteit.

Het nieuwe pand is gelegen aan de Damsluisweg 44 op industrieterrein De Vaart in Almere – Amsterdam-Oost. Het omvat grotere kantoren, vergaderruimtes, werkplaatsen en interne opslagruimte./
Het bedrijf zegt: “Door de toenemende drukte waren we genoodzaakt op zoek te gaan naar een ruimere locatie.” Vorige week kreeg het bedrijf bezoek van medewerkers van Ruthmann, die het bedrijf een grote afbeelding voor de kantoormuren presenteerden.

Kwak Hoogwerker is in 1977 opgericht door Henk Kwak, al gaan de wortels van het bedrijf terug tot 1957 toen Elektrotechniek als elektrotechnisch installatiebedrijf in Amsterdam werd opgericht en de naam H.C. Kwak kreeg naar aanleiding van de benoeming van Herman Kwak tot directeur. Guido van Gestel, eigenaar en CEO sinds 2002, trad in 1999 in dienst bij het bedrijf.

Naast haar nieuwe en gebruikte verkoopactiviteiten voert Kwak diensten, reparaties, keuringen uit van elk type en merk hoogwerker.

Overig nieuws