10 torenkranen voor Stravers

(L-R) Matthieu de Sevaux van STK met Paolo di Giambattista van Terex en Berry Stravers van STK

Het Nederlandse verhuur- en verkoopbedrijf voor torenkranen, Stravers Torenkranen (STK), heeft 10 Terex CTT flat top torenkranen in ontvangst genomen, enkele van de eerste in Nederland.

De order bestaat uit vijf CTT 152-6’s van zes ton, twee CTT 202-10’s van 10 ton en drie CTT 472-20’s van 20 ton. De vijf CTT 152-6-modellen bieden gieklengtes van 25 tot 60 meter, met keuze uit toren- en basis-/funderingsconfiguraties, waardoor vrijstaande torenhoogtes tot 61,2 meter mogelijk zijn. De giektipcapaciteit op de 60 meter jib bedraagt 1,91 ton. De maximale capaciteit van zes ton kan worden afgehandeld tot een vlucht van 20 meter op een giek van 60 meter.

De drie CTT 472-20’s kunnen vier ton behandelen bij hun maximale gieklengte van 80 meter en bieden 11 verschillende giekconfiguraties van 30 tot 80 meter, terwijl de twee CTT 202-10’s een maximale capaciteit hebben van 10 ton en een maximale gieklengte van 65 meter, waarop ze 2,3 ton kunnen verwerken.

Matthieu de Sevaux van STK zei: “Onze nieuwste investering in Terex-torenkranen, met name de CTT 152-6-serie, markeert onze toewijding om voorop te blijven lopen op het gebied van industriële vooruitgang. Met krachtige lieropties die uitzonderlijke hefmogelijkheden bieden, flexibele giekconfiguraties en compliance Met de hoogste veiligheidsnormen zijn deze kranen een voorbeeld van betrouwbaarheid en efficiëntie. T-Link biedt ook de mogelijkheid om de kraan op afstand te monitoren en de kraanmachinist te ondersteunen in al zijn behoeften. STK is ook blij met de groeiende aanwezigheid van Terex Torenkranen op de markt, gefaciliteerd door een goed gestructureerd distributienetwerk. Dit betekent dat klanten toegang hebben tot lokale service en ondersteuning, wat bijdraagt aan de restwaarde van hun kranen.”

Paolo Di Giambattista, verkoopmanager van Terex, voegde hieraan toe: “We zijn verheugd met het resultaat van deze belangrijke verkoopmijlpaal en de versterkte zakelijke relatie die het onderhoudt met STK, een van onze meest toegewijde distributeurs. Door de nieuwste, meest geavanceerde producten aan te bieden en een professionele klantenservice wil STK zijn positie als marktleider verstevigen.”

Terex Sales Director, Lee Maynard, zei: “Dit is een uitzonderlijke order in termen van het aantal eenheden. Het is ook bevredigend om te zien dat een deel van deze order bestaat uit vijf CTT 152-6-modellen. Dit zullen de eerste zijn van Deze units zijn afgeleverd in Nederland en ik ben er zeker van dat ze STK voorop zullen houden bij het leveren van de nieuwste en toonaangevende kranen aan hun klanten.”

Overig nieuws