MYCRANE ziet vraag naar kranen stijgen in India

MYCRANE-oprichter en CEO Andrei Geikalo (rechts) op de foto met Rajiv Waichal van MYCRANE India tijdens een recent klantbezoek.

MYCRANE constateert een sterke stijging in het aantal nieuwe klantregistraties en projectaanvragen op de Indiase markt.

MYCRANE heeft onlangs klantorders verwerkt voor rups-, ruwterrein- en telescoopkranen met een capaciteit tot 300 ton voor toonaangevende engineering-, inkoop- en constructiebedrijven Larsen & Toubro (L&T), Tata Projects en KEC International. De kranen worden pan-India ingezet, terwijl er momenteel door MYCRANE uitgevoerde hijsprojecten plaatsvinden in onder meer Maharashtra, Gujarat en Rajasthan.

Ondertussen weerspiegelen de laatste klantregistraties de uiteenlopende behoeften aan kranen, waaronder Reliance Industries Limited, eigenaar van de grootste olieraffinaderij ter wereld; Adani Havens & Logistiek (Mundra Haven); de multinational Hindustan Construction Company Limited (HCC); en petrochemisch bedrijf Nayara Energy.

“MYCRANE boekt grote vooruitgang in India, dat een enthousiast voorstander is van digitale hulpmiddelen in alle aspecten van het zakelijke en persoonlijke leven”, aldus Andrei Geikalo, oprichter en CEO van MYCRANE. “Het is heel bemoedigend om te zien dat het platform zo goed wordt ondersteund – zowel door ons steeds groter wordende klantenbestand als door de beste kraanverhuurbedrijven in het hele land.”

De heer Amit Khurana van geregistreerde klant KEC International zei: “Nadat we MYCRANE ongeveer een jaar hebben gebruikt, verwelkomen we de innovatie die het platform biedt. We stellen het vooral op prijs dat we niet handmatig contact hoeven op te nemen met verschillende leveranciers van apparatuur met hetzelfde verzoek, omdat MYCRANE ons in staat stelt onze vereisten gemakkelijk op één plek te plaatsen en vervolgens een breed scala aan offertes te ontvangen in een gestandaardiseerd formaat, met alle informatie die we nodig hebben. Dit bevordert de efficiëntie en verbetert onze bedrijfsprocessen.”

India wordt aangewezen als een van de drie focusmarkten van MYCRANE, samen met de VS en Saoedi-Arabië.

Overig nieuws