Merlo gaat zich in Ierland vestigen

Merlo gaat een eigen distributieorganisatie lanceren in Ierland.

De afgelopen tien jaar heeft het bedrijf via zijn distributeur McHale Plant Sales gewerkt, maar heeft nu besloten een opzet te volgen die het elders heeft gebruikt, zoals in Groot-Brittannië, waar het zijn eigen import- en ondersteuningsoperatie opzet die zal werken met een groep lokale dealers.

De nieuwe regeling omvat de aanstelling van dealers voor zowel de landbouw- als de bouwproductlijnen van Merlo. De samenwerking met McHale wordt deze zomer afgerond en tegen die tijd hoopt Merlo klaar te zijn met een eigen vestiging en een aantal dealers.

CEO Paolo Merlo zei: “De Ierse markt voor verreikers blijft jaar na jaar groeien, wat zeer bemoedigend is. Als vooruitstrevend familiebedrijf streven we ernaar onze aanwezigheid wereldwijd te vergroten en Ierland is een belangrijk onderdeel van onze toekomstplannen.”

“De succesvolle relatie tussen Merlo & McHale begon meer dan 10 jaar geleden en we willen McHale Plant Sales bedanken voor het uitstekende werk in die jaren. Het heeft zeker de juiste basis gelegd om de producten van Merlo in staat te stellen de sterkste reputatie op de Ierse markt voort te zetten en we wensen het team van McHale het allerbeste voor de toekomst.”

Overig nieuws