MCS Rental Software breidt telematica-aanbod

MCS is verheugd haar uitgebreide telematica-aanbod verder uit te breiden met twee vooraanstaande leveranciers, Geoforce en Samsara.

Deze ontwikkeling versterkt MCS’ toewijding aan het leveren van geavanceerde oplossingen voor verhuurbedrijven over de hele wereld.

Geoforce staat bekend om zijn geavanceerde oplossingen voor het traceren van bedrijfsmiddelen en biedt MCS Rental Software-gebruikers een schat aan expertise waarmee ze de locatie, conditie en het gebruik van hun bedrijfsmiddelen nauwkeurig kunnen monitoren.

Samsara biedt een innovatieve benadering van vlootbeheer en biedt gebruikers uitstekende zichtbaarheid om hun verhuuractiviteiten te verbeteren. Met realtime GPS-data, volledige voertuigtracering, geïntegreerde routeoptimalisatie en routeanalyse op maat is Samsara een pionier op het gebied van telematica-technologie.

Nick Thomson, MCS Sales Director, legt uit: “De integratie van Geoforce en Samsara in ons telematica-aanbod betekent een strategische sprong voorwaarts in ons streven om state-of-the-art huuroplossingen aan te bieden. We stellen MCS-gebruikers in staat om meer van hun materieel nauwkeuriger te volgen, terwijl we de toegankelijkheid van de software voor verhuurbedrijven wereldwijd uitbreiden. Door Geoforce en Samsara in ons portfolio op te nemen, versterkt MCS haar positie als baanbreker in uitgebreid vloot- en verhuurbeheer.”

Deze uitbreiding sluit aan bij het reeds geavanceerde telematicanetwerk van MCS. Door een reeks oplossingen aan te bieden – waaronder die van Enigma Telematics, Teletrac, Eroad, Trackunit, JCB LiveLink, Quiktrak, Pinpoint, JobWatch en Allsetra – blijft MCS verhuurbedrijven voorzien van uitstekend vlootbeheer.

De uitgebreide MCS telematica portfolio, nu inclusief Geoforce en Samsara, is beschikbaar voor integratie en implementatie.

Overig nieuws