Skyjack opent hoofdkantoor voor Azië

De Skyjack-divisie van Linamar Corporation (TSX:LNR) opende officieel hun nieuwste faciliteit met een ceremonie op donderdag 21 maart in Tianjin, China.

De 35.000 vierkante meter grote faciliteit moet het hoofdkantoor worden van Skyjack’s operatie in Azië en de Stille Oceaan. Dit vertegenwoordigt een engagement voor de inmiddels substantiële Chinese hoogwerkermarkt en de regio Azië-Pacific als geheel. De eerste fasen van de nieuwe faciliteit zullen zich richten op de productie van DC-scharen.

“We zien wereldwijd opwindende groeimogelijkheden voor Skyjack. Dit heeft ons ertoe gebracht onze capaciteit in Noord-Amerika, Europa en China de afgelopen twee jaar te vergroten”, aldus Linda Hasenfratz, uitvoerend voorzitter van de raad van bestuur en Chief Executive Officer van Linamar Corporation ( moederbedrijf van Skyjack). “Voor Skyjack vertegenwoordigt onze verhoogde productiecapaciteit enkele van de grootste investeringen in hun geschiedenis en wij geloven dat dit een grote rol zal spelen bij het voldoen aan de behoeften van onze klanten wereldwijd. Met deze capaciteitsverhoging kijken we vooral uit naar een verbeterd marktaandeel en concurrentievermogen in China en de grotere regio Azië-Pacific.”

“Het is geweldig om Chan Tran te verwelkomen, die leiding gaat geven aan het team dat zich richt op verkoop, productie, productondersteuning en de ontwikkeling van nieuwe producten”, aldus Charlie Patterson, president van Skyjack. “We zijn erg trots op onze nieuwe vestiging en kijken uit naar verdere groei en welvaart in de regio.”

Tijdens de openingsceremonie namen meer dan 100 klanten deel aan de leiding van Linamar en Skyjack bij het verwelkomen van lokale Chinese hoogwaardigheidsbekleders, waaronder; De heer Shan Zefeng, gouverneur van Tianjin Binhai New Area, de heer Yin Xiaofeng, voorzitter van het administratief comité van Tianjin TAEA, en de heer Zu Bin, commissaris van Tianjin TAEA Customs.

“Het was geweldig om te zien dat zoveel klanten hier hun steun betuigden”, aldus Chan Tran, VP Operations Azië-Pacific, Skyjack. “We kijken ernaar uit om samen te werken en ernaar te streven de verwachtingen te overtreffen.”

Overig nieuws