Hy-Brid Lifts kondigt nieuwe verkoopdirecteur aan

Hy-Brid Lifts kondigt Gary Coke aan als verkoopdirecteur voor het zuiden en midden van de Verenigde Staten.

De verantwoordelijkheden van Coke omvatten het bieden van klantenondersteuning en het voortzetten van de groei en kanaalontwikkeling van de Hy-Brid Lifts-lijn van lage schaarhoogwerkers.

“Ik ben verheugd om mij bij dit team aan te sluiten en kijk uit naar de kans om met vroegere en toekomstige klanten te werken. Omdat ik uit de productie van apparatuur kom, begrijp ik het belang van kwaliteitsapparatuur en klantenservice, ondersteund door een solide serviceafdeling”, aldus Coke. “Nadat ik het Hy-Brid Lifts-team heb ontmoet en alle nieuwe producten in de pijplijn heb gezien, is het geen verrassing dat dit bedrijf blijft groeien, en ik kijk ernaar uit om deel uit te maken van die groei.”

Coke brengt 19 jaar ervaring in de sector mee naar zijn nieuwe rol, grotendeels ontleend aan zijn tijd in de productie van apparatuur bij SkyJack. Hij bracht het grootste deel van zijn carrière door in de verkoop, met een sterke nadruk op klantrelaties en het uiterste voor elke klant.

“Het hele Hy-Brid Lifts-team is verheugd om Gary aan boord te hebben om het zuiden en midden van de Verenigde Staten te bedienen. Gary heeft een schat aan kennis van de verkoop- en verhuursector die ons vermogen om onze klanten van dienst te zijn zal versterken”, aldus Dave Wanta, vice-president verkoop van Custom Equipment LLC. “Gary Coke is een waardevolle toevoeging aan het team en we kijken uit naar de bijdragen die hij zal leveren aan de voortdurende groei van ons bedrijf.”

Overig nieuws