Vermeer gaat CTE aanbieden

CTE Noord-Amerika heeft Vermeer Southeast aangesteld als verkoop- en servicepunt voor zijn Traccess-spinhoogwerkerserie.

Vermeer Southeast werd opgericht in 1967 en is gevestigd in Orlando, Florida, met vestigingen in Boynton Beach, Clearwater, Ft. Myers, Jacksonville, Miami en Pensacola in Florida, plus Buford, Marietta en Savannah in Georgia en Birmingham in Alabama. Deze zullen allemaal alle drie de CTE Traccess-modellen aanbieden: de 16 meter 160/51, 23 meter 230/75 en 27 meter 270/88. Het bedrijf heeft ongeveer 260 medewerkers in dienst en is voor 100 procent eigendom van de werknemers. Het biedt voornamelijk Vermeer-graaf- en bosbouwapparatuur aan, maar is op zoek naar andere producten die zijn klanten zouden kopen.

Scott Coley, CEO van Vermeer South East, zei: “We zijn verheugd om de toevoeging van CTE-hoogwerkerapparatuur te introduceren, die aansluit bij ons streven om onze klanten te voorzien van de beste hulpmiddelen om aan hun operationele behoeften te voldoen.”

Michael Gnazzo, president van CTE Noord-Amerika, zei: “Het was een veelbelovende ervaring om ons partnerschap met Vermeer Southeast te ontwikkelen. Hun bedrijfswaarden zijn bij elke stap in het proces nauw afgestemd op de onze. We kijken uit naar een lange en productieve relatie waarin we onze klanten samen kunnen bedienen!”

CTE chief operating officer Marco Govoni voegde hieraan toe: “De hele CTE-familie verwelkomt Vermeer Zuidoost met open armen en we kijken uit naar een langdurige succesvolle relatie. We hebben de afgelopen maanden samengewerkt met onze nieuwe partner en kijken ernaar uit om samen te werken aan onze gemeenschappelijke doelstellingen.”

Bron

Overig nieuws