Huisman levert 100 ton kraan in Maleisië

Het Maleisische olie- en gasoplossingenbedrijf Coastal International Marine heeft een 100 ton Huisman elektrische diepwater knikarmkraan besteld.

De kraan kan 100 ton/meter hijsen op een vlucht van 15 meter met een maximale vlucht van 30 meter. Het zal worden uitgerust met Huisman’s secundair bestuurde hydrauliek, samen met de nieuwste HMC 05c afstandsbedieningen en een optie om Huisman’s gepatenteerde onderzeese inzetsysteem voor vezelkabels te integreren.

Alice Ng, directeur van Coastal International zei: “We zijn verheugd dat we Huisman hebben geselecteerd om ons de kraan te leveren voor ons fast track-project. Gezien hun trackrecord hebben we er alle vertrouwen in dat de kraan op tijd geleverd zal worden en van het beste ontwerp en de beste kwaliteit zal zijn. We hopen dat we in de toekomst opnieuw met hen kunnen samenwerken.”

Huisman’s commercieel directeur Timon Ligterink voegde toe: “We zijn dankbaar voor het vertrouwen van Costal International Marine in ons voor deze order. Sinds de introductie van onze verbeterde en concurrerende Knuckle-boomkranen hebben we productieve discussies gehad en we zijn verheugd hen als nieuwe klant te mogen verwelkomen.”

Bron

Overig nieuws