Sinoboom benoemt Business Development Director

De activiteiten van Sinoboom in het Midden-Oosten worden versterkt door de benoeming van Alistair Palacioglu als Business Development Director van Sinoboom Middle East FZE.

Hij brengt vele jaren ervaring in de sector met zich mee en is goed bekend bij klanten in de regio. De benoeming gaat in op 1 juli 2024. De benoeming volgt op de recente opening van Sinobooms dochteronderneming in het Midden-Oosten, die werd bijgewoond door toonaangevende verhuurbedrijven in de regio.

“Ik ben verheugd dat Alistair zich bij ons kan aansluiten en zijn ongeĆ«venaarde ervaring mee kan brengen naar deze functie”, aldus Dawei He, Overseas Sales Director bij moederbedrijf Hunan Sinoboom Intelligent Equipment. “Alistair zal leidinggeven aan ons snelgroeiende team van support- en salesmedewerkers in de VAE en de rest van de regio”.

“Ik ben enthousiast over de moderne ontwerpen en de hoge kwaliteit van het uitgebreide Sinoboom-assortiment, met name de grote masten die van vitaal belang zijn in deze regio”, aldus Alistair Palacioglu. Hij voegde toe dat de grote investering van het moederbedrijf in personeel en faciliteiten bij de nieuwe dochteronderneming in de VAE een teken is van de betrokkenheid van het bedrijf bij klanten in de regio.

Overig nieuws