Farioli verhuurt Multitel Pagliero’s MJ 525

Farioli heeft een Multitel Pagliero MJ525 met operator verhuurd voor onderhoud van de gelamineerde balken van Novara’s Pala Igor: de sporthal waarin het damesteam Igor Volley Novara speelt, dat uitkomt in de A1 en de European Challenge Cup houdt.

Farioli en Multitel Pagliero hebben een samenwerkingsverband die al ruim dertig jaar voortduurt. In de huidige relatie met Multitel Pagliero heeft Farioli 20 autohoogwerkers van 17 tot 60 meter en één daarvan, de MJ525, werd samen met een operator ingehuurd door Ferri srl uit Garbagnana Novarese (Novara).

Het bedrijf, gespecialiseerd in civiele en industriële bouw, gebruikte het voor het speciale onderhoud van de gelamineerde balken van Novara’s Pala Igor. Dit is de sporthal waarin het damesteam Igor Volley Novara speelt, dat uitkomt in de A1 en de European Challenge Cup houdt.

Na beoordeling van de structuur van het gebouw en rekening houdend met de eisen van Ferri, adviseerde Stefano Farioli het gebruik van de telescopische giek op een vrachtwagen van 32 ton met een maximale hoogte van 52,60 m. Terwijl de horizontale reikwijdte van 37 m de technici in staat stelde de moeilijkste plekken te bereiken, zorgden de rotatie van de mand van 180 + 180 graden en de uitschuifbare jib van 21 m (die het mogelijk maakt om onder de grond te werken tot -15,50 m) voor geschiktheid bij extreme omstandigheden, precisie en een groot werkgebied. De mand heeft een draagvermogen van 600 kg op 30 meter reikwijdte.

Overig nieuws