LGMG en Trackunit gaan samenwerken

LGMG Europe en Trackunit hebben aangekondigd samen te gaan werken.

Door de expertise van LGMG op het gebied van hoogwerkers te combineren met de vaardigheid van Trackunit in het leveren van geharmoniseerde en bruikbare inzichten, heeft de samenwerking volgens de organisaties tot doel geïnformeerde en tijdige besluitvorming over de bediening en het onderhoud van machines te vergemakkelijken. De samenwerking tussen LGMG en Trackunit moet operators, wagenparkbeheerders en serviceteams toegang geven tot waardevolle realtime beschrijvende en diagnostische machinegegevens, waardoor ze de uptime-efficiëntie kunnen verbeteren, proactief onderhoud mogelijk kunnen maken en het algehele beheer van de hoogwerkervloot kunnen verbeteren.

Vincent Vercaemst, commercieel directeur bij LGMG Europe, benadrukte de toewijding van LGMG Europe aan het leveren van geavanceerde machinegegevens om de uptime en het gebruik van assets te verbeteren. “Door onze samenwerking met Trackunit kunnen we diagnostische inzichten bieden aan een breed en gestaag groeiend aantal LGMG-klanten”, aldus hij. “We kijken ernaar uit om de sector te verbinden met bedrijfskritische gegevens om de inzet van het wagenpark te optimaliseren.”

Robin Wang, Managing Director van LGMG Europe, zegt: “Deze samenwerking is een voorbeeld van de toewijding van LGMG om onze klanten van dienst te zijn. Dit zal vooral gunstig zijn voor wagenparken die monitoring van apparatuur op afstand vereisen, zoals die op de verhuurmarkten. We kijken reikhalzend uit naar de positieve impact op de bedrijfsprocessen van onze klanten en hoe dit hen zal helpen bloeien. En we zijn bijzonder blij met de mogelijkheid om het digitale transformatietraject van de sector te versnellen.”

Overig nieuws