Sinoboom TB58RJ Plus bereikt Australië

Het hoogste model uit het Sinoboom-assortiment dieselaangedreven telescoophoogwerkers zal binnenkort voor het eerst beschikbaar zijn voor klanten in Australië.

De TB58RJ Plus werd in 2023 gelanceerd en is populair gebleken voor projecten die apparatuur met een groot bereik vereisen, dankzij het zware hefvermogen, het uitgebreide en flexibele werkbereik en de verbeterde transporteerbaarheid.

Het biedt een maximale werkhoogte van 60 m, een horizontaal bereik van 20,01 m (beperkt) / 24,4 m (onbeperkt) en een platformcapaciteit van 300 kg (onbeperkt) / 454 kg (beperkt). De telescopische jib geeft een extra bewegingsbereik met een verlenging van 6,07-8,2 m en een articulatie van 119°.

Voor meer comfort en veiligheid voor de machinist heeft hij een offroad-geoptimaliseerde configuratie, met antislipcontroletechnologie, vierwielaandrijving met vier stuurmodi, massieve banden met groot patroon, een hellingspercentage van 45% en een hydraulisch systeem met gesloten lus dat de machine. Het besturingssysteem heeft hoge veiligheidsspecificaties, met het gebruik van ISO 13849-conforme Rexroth-controllers, IP65-gecertificeerde bedieningskasten, hydraulische druksensoren en automatische afstemming van de belastingscurve. De platformbedieningseenheid is uitgerust met 3 joysticks die nauwkeurige proportionele bediening bieden, met verbeterde bereikbediening waardoor soepele giekbewegingen over het volledige bereik mogelijk zijn.

De transporteerbaarheid is geoptimaliseerd door gebruik te maken van een X-chassisontwerp. De machine met ingetrokken assen is compact 2,49 m, waardoor transport eenvoudiger wordt. Met uitgeschoven assen is de breedte 5 meter, wat een uitstekende stabiliteit oplevert en toch een werkoppervlak behoudt dat de werkplek niet blokkeert.

Mitch Ely, algemeen directeur van Sinoboom Australia, zei: “We zijn verheugd dit nieuwe model in onze Australische productlijn te introduceren. Sinoboom Australia is van plan een volledig assortiment superbooms te introduceren en de TB58RJ Plus brengt een machine van wereldklasse op tafel. met het hoogste veiligheidsniveau en een uitstekend investeringsrendement voor onze klanten.”

Overig nieuws