Nieuw bestuurslid voor IPAF

Rahul Seth

Rahul Seth, de algemeen directeur van de in India gevestigde Sudhir Group, is gedetacheerd bij de raad van bestuur van IPAF.

De benoeming zal door de leden ter stemming worden voorgelegd tijdens de volgende Algemene Vergadering in maart volgend jaar.

Rahul Seth is de tweede generatie die het roer bij Sudhir overneemt. Hij heeft in 1997 de dagelijkse leiding van het bedrijf overgenomen en heeft een belangrijke rol gespeeld bij de sterke groei en expansie in het buitenland. Tegenwoordig genereert het een omzet van ongeveer $400 miljoen en opereert het vanuit 20 locaties in de vier landen, met 4.000 werknemers en een wereldwijde verhuurvloot met onder meer 6.500 hoogwerkers, 3.000 generatoren en 1.000 vorkheftrucks, verreikers en pallettrucks enz.

IPAF-president Karel Huijser zei: “We zijn blij dat Rahul Seth toetreedt tot het IPAF-bestuur. Zijn staat van dienst, gecombineerd met zijn leiderschapsreferenties, sluit perfect aan bij de missie van IPAF om het veilige en effectieve gebruik van aangedreven hoogwerkerapparatuur wereldwijd te bevorderen. De benoeming toont ook onze toewijding aan de mondiale groei, en we verwachten dat de ervaring van Rahul onze organisatie en haar leden enorm ten goede zal komen.”

Peter Douglas, CEO van IPAF, voegde hieraan toe: “Het bestuur van IPAF heeft er vertrouwen in dat Rahuls rijke ervaring en leiderschap enorme waarde voor de federatie zullen opleveren. We kijken uit naar de bijdragen die hij zal leveren aan het bevorderen van de doelstellingen van IPAF en het genereren van verdere groei en innovatie in de industrie.”

Overig nieuws