Crowland en Hoeflon starten samenwerking

Peter Issit, eigenaar van Crowland en Gert van Hoef, eigenaar van Hoeflon ondertekenen de overeenkomst

De Nederlandse fabrikant van spin- en mini pick & carry-kranen Hoeflon heeft Crowland Cranes aangesteld als Britse distributeur, handelend onder de naam Hoeflon UK-Crowland.

Het bedrijf zal verantwoordelijk zijn voor de verkoop van nieuwe kranen en voor de levering van vervangende onderdelen en technische service voor alle Hoeflon-kranen in Groot-Brittannië.

Andy Cahill is ook teruggekeerd naar Crowland Cranes als verkoopmanager, nadat hij kort bij Manitowoc had gewerkt voordat hij vorig jaar naar Foster Cranes verhuisde nadat Hoeflon en Fosters uit elkaar gingen.

Cahill zei: “We zijn verheugd deze overeenkomst met Hoeflon te ondertekenen en bevestigd te worden als officiële Britse dealer voor het volledige Hoeflon-productassortiment, onderdelen en service.”

“De innovatieve spinkranen van Hoeflon zijn een geweldige aanvulling op ons productportfolio. Hun producten zullen aanzienlijke waarde opleveren voor onze klanten in het Verenigd Koninkrijk. We hebben het complete productassortiment kranen op voorraad in de Hoeflon UK-fabriek in Peterborough, met een speciaal gebouwde demonstratieruimte. Hierdoor kunnen klanten de machines in een veilige omgeving bezoeken, bekijken en bedienen.”

Hoeflon zei: “We zien aanzienlijke groeimogelijkheden op de Britse markt en kijken ernaar uit om ons marktaandeel uit te breiden in samenwerking met Hoeflon UK – Crowland Cranes. We zijn enthousiast over de toekomst en hebben er vertrouwen in dat deze samenwerking wederzijds voordelig zal zijn voor onze bedrijven en onze Britse klanten.”

Bron

Overig nieuws