Roll Group breidt Afrikaans netwerk uit

(L-R) Patrick van der Meide van Roll met Miguel Matos Pinto van Laso en Harmen Tiddens van Roll Group Africa

Het Nederlandse internationale zware hef- en transportbedrijf Roll Group is een nieuwe samenwerking aangegaan met de Mozambikaanse divisie van zwaar transport- en hefbedrijf Laso Transportes.

Laso zal samenwerken met Roll Group voor projecten binnen Mozambique, terwijl Laso ook zal optreden als agent voor het materieel en de diensten van het Nederlandse bedrijf.

Laso-directeur Miguel Matos Pinto zei: “Laso is sinds 2012 aanwezig in Mozambique en we hebben onze capaciteit voortdurend uitgebreid om logistieke oplossingen aan te bieden, waaronder het transport en de afhandeling van zware lading en projectlading. We kunnen klanten nu onze ervaring en lange aanwezigheid in Mozambique aanbieden, samen met de capaciteit van Roll Group om complete oplossingen van fabriek tot fundering aan te bieden, zelfs voor de grootste modules. Projectschepen van Roll Group, inclusief dekdragers, installatieapparatuur en vloot van SPMT’s, evenals hun engineeringcapaciteit, passen uitstekend bij de capaciteiten van Laso.”

Patrick van der Meide en Harmen Tiddens, directeuren van Roll Africa, voegden toe: “Met onze samenwerking met Laso breiden we het netwerk van Roll Group’s toegewijde partnerschappen op lange termijn in Afrika met toonaangevende lokale spelers verder uit. Dit partnerschap biedt unieke waarde voor bedrijven die aan projecten in Mozambique werken; we kunnen nu een totaalprojectoplossing bieden voor zware transport-, transport- en installatieoplossingen. LASO beschikt over een solide vloot transportmaterieel in het land, al op werven in Maputo, Pemba en Palma, gerund door bekwaam en ervaren personeel. Het Laso and Roll-partnerschap verzekert klanten van naadloze interfaces in de supply chain en een veilige en efficiënte uitvoering van zelfs de grootste projecten.”

Overig nieuws