Contact

Hoogwerkernieuws.nl de jongste nieuwssite gericht op de dynamische wereld van het werken op hoogte. Vanuit een passie voor veilig werken, maar ook de expertise én ervaring met de hoogwerkerbranche publiceert hoogwerkernieuws.nl dagelijks Nederlands en internationaal nieuws over deze bijzondere industrie. En dat op volledig onafhankelijke wijze!

Kosteloos publiceren van nieuws

Heeft u zelf nieuws gerelateerd aan hoogwerkers, verreikers, heftrucks, (mini-)kranen of het werken op hoogte dat u graag wil delen met een breed publiek? Stuur deze dan door naar info@hoogwerkernieuws.nl. Wij publiceren kosteloos alle pers- en nieuwsberichten.

Adverteren?

Naast de kosteloze plaatsing van nieuws is het ook mogelijk om te adverteren op hoogwerkernieuws.nl. Zo kunt u een banner te laten plaatsen op onder andere de homepage, maar ook adverteren met opleidingen en/of vacatures. Klik hier voor alle mogelijkheden en prijzen.

Heb je een vraag/comment voor of over hoogwerkernieuws.nl? Vul dan onderstaand formulier in en je krijgt zo snel mogelijk antwoord! Persberichten kun je sturen naar info@hoogwerkernieuws.nl.