Nieuwe VP voor Manitou

David Chickowski

Manitou heeft David Chickowski aangesteld als vice-president van de westelijke regio voor Noord-Amerika.

In zijn nieuwe functie zal hij toezicht houden op alle verkoopactiviteiten voor Manitou, Gehl en Mustang-producten in het westen van de Verenigde Staten en Canada. Chickowski komt van Stanley Black & Decker, waar hij de afgelopen 18 maanden directeur Business Development is geweest. Voordien was hij vice-president van sales en marketing bij REV-groep – na acht jaar bij JLG.

Chickowski begon zijn loopbaan in 1990 bij Tremco Commercial Sealants & Waterproofing als senior sales manager, en verhuisde acht jaar later naar Quanex Building Products als Western Regional Sales Manager. In 2006 trad hij in dienst bij JLG als regionale verkoopmanager zuidwest voor zijn Caterpillar-producten, en twee jaar later werd hij gepromoveerd tot vice-president sales en productondersteuning. In 2011 werd hij gepromoveerd tot general manager van de Caterpillar Alliance divisie en een jaar later verhuisde hij naar zusterbedrijf Jerr-Dan als vice-president operations, en vertrok om zich in 2014 bij REV aan te sluiten.

President-directeur van Manitou voor Noord-Amerika, Mark Hanson, zei: “Davids branchekennis en leiderschapsbeleving zullen een enorme aanwinst zijn voor Manitou Noord-Amerika als we onze klanten in de westelijke regio bedienen. David’s positie als onze regionale vice-president is een nieuwe rol voor Manitou Noord-Amerika en zal van cruciaal belang zijn voor onze organisatie, omdat we middelen afstemmen om onze klanten te ondersteunen en hun succes te stimuleren.”

Overig nieuws