Hoogwerkt breidt vloot en depots uit

Verhuurbedrijf Hoogwerkt breidt zijn depotnetwerk uit en voegt hybride autohoogwerkers toe aan zijn vloot.

In aanvulling op zijn netwerk van 10 ophaallocaties, opende het in Nederland gevestigde bedrijf in januari een nieuw depot van 2.000 vierkante meter, waardoor een breder scala aan hoogwerkerapparatuur aan klanten kon worden geleverd.

Hoogwerkt richt zich op hoogwerkers met lithiumbatterijen en heeft tot nu toe € 52 miljoen aan apparatuur geïnvesteerd. Binnen de komende twee maanden wordt het netwerk uitgebreid met nog eens zeven locaties in heel Nederland. Zijn vloot is ook verbreed met de introductie van twee plug-in hybride autohoogwerkers met knik-giek mechanisme, voorzien van jib (korfarm) van Socage, en de telescopische 23T.

De 23T heeft een werkhoogte van 23,1 m en heeft, met de X-chassisversie, een reikwijdte van 14 m, terwijl de 21DJ is ontworpen voor uitstekende up & over mogelijkheden. De werkhoogte is 20.50m met een ​​reikwijdte van 10m.

Beide hoogwerkers zijn door Hoogwerkt gekozen met opties tegen valgevaar, waaronder automatische stabilisatie, en de elektrische hybride optie, in lijn met de andere producten van Hoogwerkt.

Deze maand heeft Hoogwerkt ook een bijgewerkt reserveringssysteem geïntroduceerd, met directe prijsinformatie, beschikbaarheid van apparatuur op elke locatie, een machinekiezerfunctie en een volledig geautomatiseerd goedkeuringsproces voor de klant. Het nieuwe systeem is ontworpen voor gebruiksvriendelijkheid en optimale prijsstelling.

Overig nieuws