Internationale salesmanager voor Hovago

Tiemen Reitsma

Het Nederlandse kraanverkoop- en verhuurbedrijf Hovago Cranes heeft Tiemen Reitsma aangesteld als internationale salesmanager.

Reitsima komt van veilingmeester Ritchie Bros, waar hij de afgelopen twee jaar sales manager op het territorium is geweest. Voordien was hij sinds 2015 sales manager voor de Amerikaanse uitgever Sandhills East op zijn kantoor in Luxemburg. Hij begon zijn carrière bij het bedrijf als vertegenwoordiger in 2014, op dezelfde locatie.

Reitsima zei: “Ik ben verheugd om onderdeel te worden van het team van Hovago Cranes, een organisatie met een jarenlange reputatie als het gaat om uitmuntendheid en kwaliteit van klanten – en om mijn commerciële kennis te gebruiken om Hovago’s activiteiten over de hele wereld verder te laten groeien.”

Overig nieuws