Boels opent locatie Liverpool

Chris Haycocks, algemeen directeur, Boels UK

Boels Rental heeft een nieuwe locatie in Liverpool geopend, omdat het bedrijf van plan is om de komende jaren flink uit te breiden.

Na de overname van Supply UK Group door Boels in april 2017, heeft het bedrijf de locaties van Supply vernieuwd – en omgedoopt – en heeft het een nieuw depot van 10.000m2 geopend.

Chris Haycocks, algemeen directeur van Boels UK, zei tijdens de opening van zijn depot: “We zijn verhuisd van onze oude site in Liverpool die leeg was en iets nieuws nodig had. Al onze vestigingen worden van merk veranderd. We hebben een depot in Widnes dat oranje is geverfd. Onze locaties in Londen, Cardiff en Durham zijn ook allemaal omgedoopt.”

Haycocks voegde eraan toe dat Boels UK 29 depots in het VK had en zei dat er later in de zomer een nieuwe locatie in Stoke zou zijn. Hij zei dat het doel op korte termijn was om 50 depots zo snel mogelijk te bereiken. Er zullen ook verhuizingen zijn in Leeds, Hereford en Shrewsbury, aldus Haycocks. De algemeen directeur bevestigde echter dat het bedrijf niet in al zijn gebieden zou verhuizen.

Een jaar voordat Supply UK door Boels werd overgenomen, bedroeg de omzet van het bedrijf minder dan € 17 miljoen, maar Haycocks zei dat het nu verwacht dat het voor 2018 ongeveer € 40 miljoen zal opnemen.

Supply UK was een tool-hire specialist voordat Boels het bedrijf overnam, en het heeft zich nu gevestigd als een generalist, met dat als de blauwdruk voor de toekomst.

Overig nieuws