Glenn Pearson lanceert Rental app

Glenn Pearson, een voormalig directeur van Easi Uplifts en Riwal UK, lanceert een online verhuurportal en verhuur-app-service voor verhuurbedrijven.

De in Slowakije gevestigde Pearson, die een jaar geleden uit Riwal UK vertrok, heeft rentitonline.com gecreëerd om op te treden als een one-stop-portal voor eindgebruikers van apparatuur. Hij biedt ook verhuurbedrijven hun eigen verhuur-app volledig in eigen huisstijl, waarmee eindgebruikers machines kunnen bestellen en hun gehuurde apparatuur kunnen beheren.

De app wordt momenteel getest door Onestop Access (Schotland) Ltd, Balloo Hire Centers, Lifterz en Ramirent in de Tsjechische Republiek en Slowakije, met het oog op een uitrol voor sommige eindklanten. Hoewel het uiteindelijk de bedoeling is om de online portal operationeel te krijgen, zal een aanzienlijk aantal verhuurbedrijven zich hiervoor eerst moeten registreren, dus Pearson richt zich in eerste instantie op de lancering van de app, waardoor verhuurbedrijven op een goedkope en snelle manier online verhuurmogelijkheden kunnen aanbieden.

De richtprijs voor de app ligt tussen £ 1000 en £ 3000 voor implementatie en training – afhankelijk van de schaal van het bedrijf – plus een doorlopend maandelijks abonnement.

“Het zijn de grote verhuurbedrijven die de overstap naar online verhuur maken”, zei Pearson, “maar MKB’s zullen iets nodig hebben dat hen in staat stelt om mee te doen aan de technologische race. Dat is wat we aanbieden.”

Overig nieuws