Hiab UK hervat activiteiten

Hiab UK heeft plannen aangekondigd om de activiteiten volgende week bij vier van zijn installatiefaciliteiten te hervatten.

Maandag hervat het bedrijf alle installatieactiviteiten in zijn fabrieken in Ellesmere, Dudley, North Allerton en Cumbernauld, Schotland, na de implementatie van een reeks nieuwe gezondheids- en veiligheidsprotocollen. Deze bestaan uit een pre-boekingssysteem voor alle externe bezoekers, het schoonmaken en ontsmetten van werkruimten en apparatuur, extra persoonlijke beschermingsmiddelen voor personeel en een strikt afstandsbeleid van twee meter.

Hiab-directeur voor het VK en Ierland, Ian Mitchell, zei: “Bij Hiab blijven we de situatie zeer serieus nemen en het blijft onze topprioriteit om onze klanten en onze medewerkers veilig te laten werken. Als gevolg hiervan hebben we in al onze centra aanvullende gezondheids- en veiligheidsprotocollen geïmplementeerd en hebben onze medewerkers allemaal PBM’s en is er te allen tijde een strikt twee meter afstandsbeleid. Teams op alle Hiab-locaties zorgen ervoor dat we de richtlijnen van de overheid volgen en de verbeterde gezondheids- en veiligheidsprotocollen naleven om infectiecontrole te beheren. ”

Overig nieuws