Dinolift benoemt Ahern Ibérica

De Finse fabrikant Dinolift heeft Ahern Ibérica aangesteld als officiële distributeur voor Spanje en Portugal.

De distributieovereenkomst gaat onmiddellijk van kracht en omvat de verkoop en productondersteuning voor het volledige Dinolift-assortiment van 23 verschillende modellen, inclusief zelfrijdende en semi-zelfrijdende autohoogwerkers en spinhoogwerkers. De eerste Dinolift-unit die op voorraad komt, is een 280RXT lichtgewicht semi-zelfrijdende hoogwerker.

Enrique Garcia, algemeen directeur van Ahern Ibérica, zei: “We zijn erg verheugd om de officiële distributeur van Dinolift te worden. Onze bedrijven genieten van een aantal gedeelde waarden, waaronder onwrikbare klantgerichtheid, vertrouwen en sociale verantwoordelijkheid. Wij zijn van mening dat de Dino-producten een geweldige aanvulling zijn op onze bestaande Snorkel-lijn en onze verhuurklanten de mogelijkheid bieden om hun vloot te differentiëren en nieuwe kansen te vinden, wat nu belangrijker is dan ooit.”

Dinolift regiomanager Teemu Ristelä voegde toe: “Na de lancering vorig jaar waren we onder de indruk van Ahern Ibérica’s professionele benadering van distributie, inclusief de gerenoveerde faciliteiten in Madrid met volledig uitgeruste werkplaatsen en trainingsruimten, een sterk en deskundig team en de investering in nieuwe productinventaris, reserveonderdelen en servicewagens.”

“We werken er hard aan om distributiepartners over de hele wereld te vinden die ons merk en onze producten op het hoogste niveau kunnen vertegenwoordigen, en we hebben er alle vertrouwen in dat Ahern Ibérica ons merk kan laten groeien op de Spaanse en Portugese markten door uitstekende klantenservice en technische ondersteuning te bieden.”

Overig nieuws