Brogaard nieuwe CEO Trackunit

Soeren Brogaard heeft de functie van CEO bij Trackunit overgenomen van Joergen Raguse, die is benoemd tot vice-voorzitter van de raad van bestuur.

Franck Cohen, voorzitter van de Trackunit-raad, zei dat Brogaard, die in 2016 bij het bedrijf kwam, een technologische visionair was en een belangrijke rol had gespeeld bij het creëren van oplossingen en diensten die op lange termijn waarde voor zijn klanten leverden.

Brogaard kwam bij Trackunit nadat hij de wereldwijde industriële leider Schneider Electric had verlaten. Aanvankelijk aangesteld als Chief Technology Officer (CTO), gaf hij leiding aan onderzoek en productontwikkeling, inclusief hardware- en software-engineering, strategische marketing en klantenservice.

In februari 2018 nam Brogaard de functie van Chief Commercial Officer (CCO) op zich. Cohen zei: “Soeren’s sterke geloof in waarde- en doelgericht leiderschap zal een grote troef blijven terwijl we het bedrijf naar meer succes leiden. Ik wil Joergen Raguse bedanken voor zijn visie en richting. Ik ben blij dat hij Soeren blijft steunen tijdens deze nieuwe periode van expansie en groei.”

Brogaard voegde eraan toe dat Trackunit de afgelopen vijf jaar sterke relaties heeft opgebouwd met enkele van de grootste fabrikanten, verhuurbedrijven en aannemers. “Tegenwoordig bieden we toonaangevende SaaS-gebaseerde IoT-oplossingen voor de bouw, waarbij we gegevens en inzichten leveren voor beter geïnformeerde besluitvorming om de sector efficiënter en productiever te maken. Ons doel is om te blijven bouwen aan een meer digitaal bewustzijn en transformatie terwijl we samen reizen om downtime te elimineren.”

Overig nieuws