Riwal stelt COO en CIO aan

Riwal heeft aangekondigd dat vanaf 1 januari 2024 het Executive Management Team zal bestaan uit Pedro Torres, René Timmers, Johan van Klinken en nieuw aangestelde operationele en informatiefunctionarissen.

Pedro Torres, CEO Riwal: “We plaatsen de belangrijkste spelers met een sterke focus. Deze laatste benoemingen betreffen collega’s die nieuwe verantwoordelijkheden op zich nemen en de 14 landen waarin we actief zijn ondersteunen. Hierdoor kunnen we de interne middelen ten volle benutten en voor elk land een aanpak op maat toepassen. Door het talent binnen onze organisatie te benutten en optimale groepssynergie te creëren, blijven we flexibel en concurrerend in deze steeds dynamische branche.”

Glenn Verburg, momenteel Country Manager Riwal Benelux, werkt al 12,5 jaar voor Riwal en neemt nu de rol van COO op zich om het bedrijf verder te versterken. Hij zal zijn diepgaande marktkennis combineren met een internationale focus, waarbij hij nauw samenwerkt met de lokale teams in de Riwal-landen, om de dagelijkse activiteiten te stroomlijnen en de organisatie wendbaarder te maken.

Bob de Leeuw, momenteel verantwoordelijk voor Digital & IT, zal als CIO zowel de commerciële als de fleetoperatie ondersteunen. Vanwege de ambities en klantgerichte focus van het bedrijf verbetert De Leeuw de prestaties van platforms, zoals de website en het klantenportaal MyRiwal, en voert hij projecten uit op het gebied van e-commerce, digitale innovatie en voorspellend onderhoud.

Overig nieuws